Ballonvaart boeken?

De laatste stralen zon
pakken met een avondvaart

Wij zijn morgen vanaf 10:00 uur weer telefonisch bereikbaar. Desgewenst kunt u een terugbelverzoek indienen.

Avond ballonvaart maken

Bent u klaar voor een magische reis in een heteluchtballon tijdens een avond ballonvaart? Stap aan boord en laat u betoveren door schitterende vergezichten terwijl u boven de kleine dorpen, groene natuurgebieden en weelderige bossen zweeft. Een ballonvlucht biedt u een geheel nieuw en indrukwekkend perspectief op Nederland bij zonsondergang. Waar de luchtballon opstijgt is bekend, maar de windrichting en de windsnelheid zorgen ervoor dat de landingsplaats nooit helemaal te voorspellen is. Elke ballonvaart is dus uniek!

Het programma

Voor een avond ballonvaart verzamelen we ongeveer twee uur voor zonsondergang. Op de gekozen opstijglocatie wordt u hartelijk verwelkomd door onze toegewijde crew en ervaren piloot. Daarna beginnen we met het gezamenlijk klaarmaken van de luchtballon voor onze avond ballonvlucht. Tijdens het opblazen van de heteluchtballon zal u gevraagd worden om aan boord te komen.

Terwijl we door de lucht zweven, kunt u het unieke gevoel ervaren om vrij als een vogel te vliegen. Laat de serene rust over u heen komen terwijl u de wereld onder u ziet veranderen in een schitterend schouwspel van kleuren en lichten die alleen bij zonsondergang te zien zijn. Dit is een gevoel dat met geen andere vorm van transport te evenaren is. Na ongeveer één uur in de lucht te hebben gevaren gaan we weer landen.

Onze prijzen

Bij JPH Ballonvaarten bieden we deze onvergetelijke ervaring aan tegen een aantrekkelijk tarief. Voor een ongeveer één uur durende ballonvaart in de avond hanteren wij de onderstaande prijzen. Tijdelijk met extra korting!

1 t/m 4 personen

199,00
179,00
 
per persoon
Avondvaart 1 t/m 4 personen
Normaal € 199,00
€ 179,00
per persoon
bestellen
5 t/m 9 personen

189,00
179,00
 
per persoon
Avondvaart 5 t/m 9 personen
Normaal € 189,00
€ 179,00
per persoon
bestellen
10 en meer personen

179,00
175,00
 
per persoon
Avondvaart vanaf 10 personen
Normaal € 179,00
€ 175,00
per persoon
bestellen
Kinderen t/m 12 jaar
139,00 per kind Avondvaart kind tot 12 jaar
 
€ 139,00
per kind
bestellen
Vervoer terug
10,00 per persoon Vervoer terug
 
€ 10,00
per persoon
Annuleringsgarantie
8,00 per persoon Annuleringsgarantie
 
€ 8,00
per persoon

De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door JPH Ballonvaarten gedaan.
 

Start nu uw avontuur

Wacht niet langer om het betoverende avontuur van ballonvaren te ervaren. Bestel vandaag nog uw ticket voor een plaats in één van onze luchtballonnen en laat u meevoeren naar nieuwe hoogten boven het schilderachtige Nederlandse landschap bij zonsondergang.

Indicatieve verzameltijden voor een avondvaart

De verzameltijd voor een avondvaart is ongeveer twee uur voor zonsondergang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel. Onze piloten gebruiken echter altijd actuele verwachtingen voor wind en neerslag van het KNMI om te beslissen of het verantwoord is om te gaan ballonvaren. De verzameltijd kan zodoende op de dag van de ballonvaart nog gewijzigd worden.

 
juli
augustus
september
oktober
november
december
   
19:00 - 19:30
18:00 - 19:00
17:00 - 18:00
15:00 - 17:00
14:00 - 14:30
13:00 - 14:00
 
uur
uur
uur
uur
uur
uur

Opstijglocatie kiezen

JPH Ballonvaarten is actief in heel Nederland. Hiervoor hebben wij 10 vaste opstijglocaties. Daarnaast kunt u op verzoek vanaf een locatie naar keuze opstijgen. Het is wel zaak dat u dit verzoek tijdig bij ons aankaart in verband met de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning.

Elke keer weer een nieuwe belevenis

Elk seizoen van het jaar biedt een eigen onvergetelijke ervaring. Ballonvaren in de zomer is bij de meeste mensen bekend en daarmee favoriet, maar ook in de winter kunnen een onvergetelijke ballonvaarten gemaakt worden. Zeker als er sneeuw ligt geeft dit een unieke toevoeging aan het landschap dat men vanuit de luchtballon kan aanschouwen.

Hoewel de locatie van opstijgen bekend is, wordt de exacte landingslocatie tijdens de ballonvaart hoofdzakelijk door de wind bepaald. De steeds wisselende richting en snelheid van de wind maakt ballonvaren daarom telkens weer een unieke belevenis.