Ballonvaart boeken?

Verken het luchtruim
met JPH Ballonvaarten

Wij zijn nog tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar. Bel ons op 0513 - 432746.

Cadeaubon voor een ballonvaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Zoek niet verder, want wij hebben de ballonvaart cadeaubon! Een cadeau-idee dat met elke gelegenheid gegeven kan worden. Te denken valt aan een verjaardag, een afscheidscadeau, een relatiegeschenk of een jubileum.

Onze cadeaubonnen zijn voorzien van een speciale envelop en wij kunnen een cadeaubon elke waarde toekennen die u wenst, waarbij de minimale waarde voor de cadeaubon 25,- euro bedraagt.

Onze prijzen

Onze cadeaubon kunt u bestellen vanaf een bedrag van 25,- euro.

Cadeaubon
bedrag naar keuze Cadeaubon
bedrag naar keuze 
v.a. € 25,00 bestellen

Cadeaubonnen combineren

U kunt bijvoorbeeld met uw familie of vrienden één of meerdere cadeaubonnen bestellen, waarvan het totaalbedrag dan in mindering op de prijs wordt gebracht bij het bestellen van een ballonvaart ticket door de gelukkige.

Onze cadeaubon is leuk om te geven, eenvoudig te bestellen en wordt per post bij u thuis bezorgd. Onze cadeaubon is voorzien van een speciale envelop waar u de naam van de ontvanger op kunt zetten. De cadeaubon is echter niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar.

Geldigheid cadeaubon

De cadeaubon heeft een geldigheid van twee jaar. De cadeaubon geeft korting op basis van onze standaard prijslijst en is niet te gebruiken bij aanbiedingen of lastminutes.