Ballonvaart boeken?

Verken het luchtruim
met JPH Ballonvaarten

Wij zijn nog tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar. Bel ons op 0513 - 432746.

Ochtend ballonvaart maken

Bent u op zoek naar een rustige en kalme manier om uw dag te beginnen? Overweeg dan om 's morgens vroeg de lucht in te gaan voor een onvergetelijke ochtend ballonvaart en ervaar hoe Nederland ontwaakt terwijl u meebeweegt met de koele ochtendwind. We ontmoeten elkaar te midden van een schilderachtig landschap terwijl de ochtendnevel nog boven de weilanden hangt. Vervolgens nemen we u mee op een avontuur boven glinsterende wateren, uitgestrekte landerijen, adembenemende natuurgebieden en schilderachtige dorpjes.

Het programma

Voor een ochtend ballonvaart verzamelen we meestal in/nabij Joure (Friesland). Daar wordt u kort na zonsopkomst ontvangen door onze enthousiaste crew en een ervaren piloot die u verwelkomt in de wereld van het ballonvaren. Daarna is het tijd om de heteluchtballon gezamenlijk klaar te maken voor onze ochtend ballonvlucht.

Tijdens de ballonvaart wordt u getrakteerd op het idyllische zicht van grazende koeien in de ochtendweide. De opkomende zon schildert aan de hemel met tinten van oranje en roze en biedt u een adembenemend schouwspel dat met geen enkel ander vervoersmiddel te evenaren is. Het gevoel van sereniteit dat u tijdens deze ervaring zult beleven, is werkelijk ongeëvenaard. Na ongeveer één uur in de lucht te hebben gevaren beginnen we aan de afdaling.

Onze prijzen

Bij JPH Ballonvaarten willen we deze onvergetelijke ervaring voor iedereen toegankelijk maken en bieden daarom een aantrekkelijke korting op ons reguliere tarief. Voor een ongeveer één uur durende ballonvaart in de ochtend hanteren wij de onderstaande prijzen.

Ochtendvaart

199,00
159,00
 
per persoon
Ochtendvaart
Normaal € 199,00
€ 159,00
per persoon
bestellen
Kinderen t/m 12 jaar
139,00 per kind Ochtendvaart kind tot 12 jaar
 
€ 139,00
per kind
bestellen
Vervoer terug
10,00 per persoon Vervoer terug
 
€ 10,00
per persoon
Annuleringsgarantie
8,00 per persoon Annuleringsgarantie
 
€ 8,00
per persoon

De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door JPH Ballonvaarten gedaan.
 

Start nu uw avontuur

Wacht niet langer en laat de magie van een ochtend ballonvaart uw dag verrijken. Bestel vandaag nog uw ticket voor een plaats in één van onze luchtballonnen en stijg op naar nieuwe hoogten in de serene ochtendlucht.

Indicatieve verzameltijden voor een ochtendvaart

De verzameltijd voor een ochtendvaart is vlak na zonsopgang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel. Onze piloten gebruiken echter altijd actuele verwachtingen voor wind en neerslag van het KNMI om te beslissen of het verantwoord is om te gaan ballonvaren. De verzameltijd kan zodoende op de dag voorafgaand aan de ballonvaart nog gewijzigd worden.

 
juli
augustus
september
oktober
november
december
   
05:30 - 06:00
06:00 - 07:00
07:00 - 07:30
07:30 - 08:30
07:30 - 08:30
08:30 - 09:00
 
uur
uur
uur
uur
uur
uur

Opstijglocatie kiezen

JPH Ballonvaarten is actief in heel Nederland. Hiervoor hebben wij 10 vaste opstijglocaties. Een ochtendvaart begint in principe altijd in Friesland, meestal in/nabij Joure.

Elke keer weer een nieuwe belevenis

Elk seizoen van het jaar biedt een eigen onvergetelijke ervaring. Ballonvaren in de zomer is bij de meeste mensen bekend en daarmee favoriet, maar ook in de winter kunnen een onvergetelijke ballonvaarten gemaakt worden. Zeker als er sneeuw ligt geeft dit een unieke toevoeging aan het landschap dat men vanuit de luchtballon kan aanschouwen.

Hoewel de locatie van opstijgen bekend is, wordt de exacte landingslocatie tijdens de ballonvaart hoofdzakelijk door de wind bepaald. De steeds wisselende richting en snelheid van de wind maakt ballonvaren daarom telkens weer een unieke belevenis.