Ballonvaart boeken?

Verken het luchtruim
met JPH Ballonvaarten

Wij zijn morgen vanaf 10:00 uur weer telefonisch bereikbaar. Desgewenst kunt u een terugbelverzoek indienen.

Ballonvaren in de ochtend

Bij een ochtendvaart krijgt u korting op uw ballonvaart. Ochtendvaarten zijn heel erg bijzonder vanwege de sfeer die dit oplevert.

Niet voor niets is er het spreekwoord "de morgenstond heeft goud in de mond". Een ballonvaart bij het krieken van de dag heeft iets heel sereens. Een ballonvaart in alle vroegte en stilte. Zien hoe Nederland zich ontwaakt. U zult nauwelijks beseffen dat u mee beweegt met de wind, maar dat doet u wel degelijk.

De ochtendgloren is het begin van een nieuwe dag en bij aankomst in Joure ziet u de zon opkomen. De nevel hangt nog boven de weilanden. Na opstijging hoort u in de verte een koe loeien, een hond heeft de luchtballon gezien en blaft. U geniet van dit alles, wetende dat u na de landing van de luchtballon ook nog in de adellijke stand wordt verheven.

Onze prijzen

Voor een ongeveer 1 uur durende ochtendvaart hanteren wij de volgende prijs.

Ochtendvaart

179,00
159,00
 
per persoon
Ochtendvaart
Normaal € 179,00
€ 159,00
per persoon
bestellen
Kinderen t/m 12 jaar
139,00 per kind Ochtendvaart kind tot 12 jaar
 
€ 139,00
per kind
bestellen
Vervoer terug
10,00 per persoon Vervoer terug
 
€ 10,00
per persoon
Annuleringsgarantie
8,00 per persoon Annuleringsgarantie
 
€ 8,00
per persoon

De indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door JPH Ballonvaarten gedaan.
 

Indicatieve verzameltijden voor een ochtendvaart

De verzameltijd voor een ochtendvaart is vlak na zonsopgang. Het weerbeeld is op dit tijdstip namelijk het meest stabiel. Onze piloten gebruiken echter altijd actuele verwachtingen voor wind en neerslag van het KNMI om te beslissen of het verantwoord is om te gaan ballonvaren. De verzameltijd kan zodoende op de dag voorafgaand aan de ballonvaart nog gewijzigd worden.

 
juli
augustus
september
oktober
november
december
   
05:30 - 06:00
06:00 - 07:00
07:00 - 07:30
07:30 - 08:30
07:30 - 08:30
08:30 - 09:00
 
uur
uur
uur
uur
uur
uur

Elke keer weer een nieuwe belevenis

Elk seizoen van het jaar biedt een eigen onvergetelijke ervaring. Ballonvaren in de zomer is bij de meeste mensen bekend en daarmee favoriet, maar ook in de winter kunnen een onvergetelijke ballonvaarten gemaakt worden. Zeker als er sneeuw ligt geeft dit een unieke toevoeging aan het landschap dat men vanuit de luchtballon kan aanschouwen.

Hoewel de locatie van opstijgen bekend is, wordt de exacte landingslocatie tijdens de ballonvaart hoofdzakelijk door de wind bepaald. De steeds wisselende richting en snelheid van de wind maakt ballonvaren daarom telkens weer een unieke belevenis.

Opstijglocatie voor uw ochtendvaart kiezen

JPH Ballonvaarten is actief in heel Nederland. Hiervoor hebben wij 10 vaste opstijglocaties.